vineri, 15 iulie 2016

Firmele de Rent a Car ofera Serviciul de Transport

Datorita faptului ca cele mai importante aeroporturi din tara au introdus curse directe catre destinatii din toata Europa, exista un numar tot mai mare de calatori care isi fac planuri pentru vacante peste hotare. In schimb, orice zbor cu avionul implica si stres, deoarece trebuie respectate regulile stricte si orarul impus de catre aeroporturi, iar orice minut intarziere poate sa insemne sfarsitul vacantei, inainte ca aceasta sa inceapa. De aceasta situatie au profitat companiile de rent a car, care au inclus pe lista serviciilor oferite si cel de transport la aeroport, totul pentru ca fiecare calatorie sa fie mult mai confortabila.

Optiuni de transport

Pana nu demult, singurele modalitati prin care se putea ajunge la aeroport era apelarea la mijloacele de transport in comun, insa aceasta propune numeroase dezavantaje, precum numar de curse limitate, disconfort, mai putinta siguranta, insa pretul este cel mai mic, de numai 7 lei pentru o cartela cu doua calatorii. O alta varianta este apelarea la taxiuri, care se dovedesc a fi destul de costisitoare, si din pacate, nu toti taximetristii dau dovada de seriozitate si profesionalism. Din acest motiv, majoritatea calatorilor alegeau prietenii apropiati care dispuneau de autoturisme pentru a ajunge la aeroport in cele mai bune conditii.

Mai mult confort


In schimb, odata cu introducerea serviciului de transport la aeroport, clientii au la dispozitie o gama variata de autoturisme din care pot alege in functie de preferinte si necesitati. Soferii au experienta de minim 10 ani si sunt capabili sa se descurce in traficul aglomerat al marilor orase, iar orice calatorie sa devina o adevarata placere. Fiecare masina este verificata cu atentie, pentru a indeplini criteriile optime de functionare si pentru evitarea situatiilor neplacute, clientii avand parte de o serie importanta de dotari, de la aer conditionat in doua zone, scaune incalzite sau sistem audio de calitate.