marți, 24 mai 2016

Alternativa Hotelurilor in Bucuresti

Oricine cauta cel mai bun pret la cazare atunci cand merge in vacanta, insa preturile cele mai accesibile sunt de regula disponibile in cazul unitatilor de cazare de 2 stele situate la marginea oraselor. Astfel, cine cauta cazare ieftina in Bucuresti are la indemana o solutie ce devine tot mai populara in tara noastra: inchirierea unui apartament in regim hotelier.

Cu siguranta ca acestea reprezinta o modalitate grozava de a avea o vacanta cu adevarat relaxanta, totul cu un buget foarte prietenos si flexibil. Astfel de apartamente dispun de spatiu suficient pentru relaxare dupa o zi lunga de vizitat toate comorile capitalei, in timp ce propun si conditii foarte bune oaspetilor de la aer conditionat, internet wireless, chiar si masina de spalat.

Costuri  


In plus, spatiul este mult superior celui disponibil in camerele de hotel, conditiile sunt cel putin la fel de bune, iar pretul este mult mai accesibil, intrucat pot fi gazduite mai multe persoane, in functie de numarul de camere, iar costul total se poate imparti egal.

De asemenea, se pot face economii semnificative si prin faptul ca aceste apartamente dispun de bucataria proprie, unde se poate gati fiecare masa la un pret mult mai mic decat cel pentru o cina la restaurant. Mai multe camere inseamna ca poti avea familia mai aproape, fara a fi nevoie sa inchiriezi mai multe camere costisitoare la hotel. Intimitatea este asigurata de faptul ca nimeni nu te deranjeaza dupa ce ai preluat cheia. Serviciile de curatenie se efectueaza in functie de preferintele oaspetilor si doar la ore stabilite, astfel ca niciodata nu apare menajera atunci cand somnul este cel mai dulce.


Pe langa costurile accesibile, nu se poate pune pret pe timpul petrecut cu familia si cei apropiati in vacanta in cele mai bune conditii si nici pe amintirile unei experiente unice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu