marți, 13 septembrie 2016

Cat mai costa colantarea unei masini in Bucuresti

Autoturismele reprezinta o achizitie foarte importanta pentru cei mai multi dintre noi, astfel ca ne dorim ca acestea sa se prezinte intr-o stare ireprosabila intotdeauna. Cu cat se remarca in trafic cu atat mai bine, insa sa personalizezi o masina se poate dovedi a fi destul de costisitor, motiv pentru care trebuie sa gasim cele mai bune solutii. Iar una dintre acestea este apelarea la serviciul de colantari auto, intrucat aceasta procedura nu numai ca este usor de pus in practica, ci este si accesibila din punct de vedere financiar.

Preturi accesibile

Costurile colantarii masinii variaza in functie de dimensiunile acestuia. Astfel, pentru un autoturism
de clasa mica, aici fiind incluse modele precum VW Golf, Opel Astra, Honda Civic, Fiat Grande Punto sau Ford Focus, pretul este de pana la 900 de lei, in timp ce pentru clasa medie ajunge la 1.200 de lei pentru masini sedan precum BMW seria 3, Renault Megane, Mazda 3 etc. In acelasi timp, cei care detin autoturisme precum BMW seria 5, Mercedes E Klasse, Mazda 6 si multe altele din clasa mare, tariful pentru colantarea integrala este de 1.500 de lei, iar cei care detin SUV-uri sau alte limuzine trebuie sa plateasca doar 100 de lei in plus.

Numeroase avantaje

Astfel, aceasta solutie este foarte avantajoasa, iar cei care se intereseaza de costurile colantarii masinii vor sesiza ca pot face economii semnificative decat daca ar fi optat pentru vopsirea autoturismului, caz in care preturile incep de la 4.000 de lei pentru masinile din clasa mica. Mai mult, cu ajutorul autocolantului, clientii isi pot pune imaginatia la incercare, intrucat orice idee au, oricat de complexa este, aceasta poate fi pusa in practica in cele mai bune conditii. Mai mult, procedura de colantare integrala nu dureaza mai mult de cateva ore, pe cand in cazul vopsirii este nevoie de minim 3-4 zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu