sâmbătă, 17 septembrie 2016

Cumperi si Vinzi prin intermediul Imperator

Acum este mult mai confortabil, mai usor si mai simplu sa cumperi sau sa vinzi orice produs, totul cu ajutorul Imperator.ro. Avand in vedere ca toate anunturile sunt gratuite, nu te costa nimic sa incerci si nu ai nimic de pierdut, astfel ca fie vrei sa vinzi un telefon, sa cumperi un laptop sau sa faci un schimb de terenuri, ai la dispozitie mii de anunturi, cu preturi atractive si utilizatori de incredere.

Usor de utilizat

Site-ul poate fi foarte usor de folosit chiar si de catre persoanele care nu sunt asi ai calculatoarelor, totul datorita interfetei foarte prietenoase, iar orice cont se poate crea in doar 2 minute. Ai nevoie de o adresa de e-mail valida pentru confirmare, dupa care ai mana libera sa postezi cate anunturi doresti. In schimb, nu ai nevoie de cont daca doar cauti anunturi, fara a posta.

Promovare

In plus, un alt avantaj adus de Imperator.ro este faptul ca ai la dispozitie serviciul de promovare prin intermediul caruia ai sanse mai mari de a-ti vinde produsul, intrucat anunturile tale vor fi evidentiate in randul cautarilor celorlalti utilizatori din categoria respectiva. Suma este modica, iar castigurile pot fi semnificative, astfel ca merita sa incerci.

Valabil 90 de zile

In schimb, daca nu te grabesti sa vinzi un produs, anunturile tale gratuite vor fi valabile 90 de zile, iar dupa aceasta perioada, reactualizarea se va face tot gratuit, astfel incat sa te bucuri cat mai mult timp de avantajele Imperator.

Numeroase produse


De asemenea, pe site sunt disponibile numeroase categorii, astfel ca este imposibil sa gasesti produsul cautat la un pret foarte avantajos, mult mai mic decat in magazin. De la auto moto, la imobiliare, electronice, electrocasnice, calculatoare, turism, sport, casa si gradina, agricole, afaceri si servicii, timp liber, toate sunt doar la un click distanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu