sâmbătă, 14 ianuarie 2017

In cautarea unei genti de mana pentru femei



Fie ca mergeti la o plimbare in parc, fie ca mergeti la serviciu sau la un restaurant, cu certitudine aveti nevoie de o poseta in care sa va puneti cele necesare, mai ales daca va place sa aveti mereu cu dumneavoastra lucrurile pe care le folositi zi de zi. 

Prin urmare, cele mai potrivite sunt acele genti de mana pentru femei in care va incape portofelul, un portfard, ochelarii, cheile si alte lucruri pentru birou. In cazul in care nu va doriti un articol atat de mare pentru ca nu obisnuiti sa purtati multe obiecte la dumneavoastra, va puteti alege un model mai mic, dar suficient de practic.



Modele si forme

Fiecare doamna si domnisoara isi doreste sa fie in tendinte, iar cea mai buna metoda pentru a salva o tinuta simpla si clasica este sa va alegeti modele de genti de mana pentru femei ideale. Din fericire, pe piata exista o multime de forme, imprimeuri, culori care cu siguranta vor face cu ochiul atat dumneavoastra, cat si celor din jur. In plus, o poseta reprezinta simbolul feminitatii, elegantei si ii confera purtatoarei atitudinea necesara pentru a straluci zi si noapte.



Combinatii de materiale in 2017

In anul 2016 au fost la moda culorile stridente, insa in 2017 accentul se va pune pe texturi, pe materiale, iar combinatiile dintre acestea sunt extrem de versatile, motiv pentru care cu ajutorul unor modele de genti de mana pentru femei in acest stil o sa puteti deveni o adevarata fashionista.

In cazul in care nu stiti cum sa asortati un astfel de accesoriu, nuantele neutre precum bej, crem, maro sau gri, impreuna cu alb si negru se potrivesc de minune. De asemenea, trebuie sa aveti grija ca tinuta finala sa nu para prea incarcata, pentru ca in caz contrar, efectul va fi opus celui urmarit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu