luni, 16 ianuarie 2017

Unde gasesti oferte pentru un sejur in Tenerife



Tenerife este despre gradini tropicale, relaxare, soare, apa cristalina, arhitectura si zone istorice, alaturi de multe parcuri de distractii, terenuri de sport, natura, peisaje splendide si o multime de alte activitati pentru toate tipurile de turisti. Avand atat de multe de oferit, multi cauta in aceasta perioada oferte sejur in Tenerife cand preturile sunt ceva mai scazute, iar cele mai bune locuri inca nu s-au ocupat.




Parcul National Teide

Inclus in patrimoniul Unesco, acest parc este cunoscut in principal pentru faptul ca gazduieste un crater vulcanic ce domina 16 km din centrul insulei. In inima sa se ridica vulcanul Teide, cu o inaltime de 3.718 metri deasupra nivelului marii, fiind cel mai inalt varf al Spaniei, iar vizitatorii au ocazia de a urca cu telecabina pana la 1.200 de metri, de unde se pot bucura de o panorama impresionanta asupra zonei.

Parcul Siam

In schimb, copiii isi vor dori sa mearga in acest parc de distractii, inspirat din cultura thailandeza, unde au ocazia de a simti adrenalina la fiecare roller coaster, fie se pot balaci intr-una din piscinele gazduite, parcul fiind ideal pentru o zi petrecuta alaturi de intreaga familie.




Gradina botanica

Una dintre cele mai vechi gradini botanice ale Spaniei care gazduieste peste 3.000 de specii dintre cele mai neobisnuite plante si copaci, aceasta este localizata in Puerto de la Cruz si reprezinta o ocazie potrivita pentru o plimbare relaxanta sau pentru admirarea plantelor rare.

Plaje pentru toata lumea

Cu toate acestea, cei mai multi dintre turistii care cauta oferte sejur in Tenerife isi doresc sa se relaxeze pe plaja, avand foarte multe din care sa aleaga. Asa ca, fie pot practica diferite sporturi, fie se pot distra alaturi de familie sau prieteni, fie pot petrece timpul alaturi de copii, fiecare plaja este bine dotata si amenajata, fara a lipsi nimic, de la beach baruri pana la sezlonguri sau baldachine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu